Алковен Кемпери

Разгледайте всички алковен кемпери на Ahorn на изключително атрактивни цени. Получете оферта от официалния дистрибутор на Кемпери Ахорн в България.

Избери вид:

Избери спални места:

Избери дължина:

Избери вид легло:

Кемпери Алковен

Нашите кемпери с алковен ниша предлагат на своите собственици много пространство и комфорт. Особеното при кемперите с ниша за разлика от полуинтегрираните кемпери е обособената зона за спане над кабината на водача. Така наречената конструкция стърчи над покрива на шофьорската кабина на кемпера. Това създава отделна зона за спане. Следователно моделите с ниша предлагат достатъчно място за почивка с приятели или семейство.

Специално за деца, мястото за спане в нишата в кемпера е не само забавно, но и безопасно. Предпазна мрежа може да бъде прикрепена към всички легла в ниша. Дори най-малките могат да гледат звездите през панорамния покрив и да заспят безопасно. Всички наши кемпери са изградени върху надеждното шаси на Renault.

Кемпери с ниша от СЕРИЯТА AHORN CAMP
Кемперите с ниша от серията Ahorn Camp се характеризират със своята компактна дължина – всички модели остават под седем метра. Това означава, че те са маневрени и все още предлагат много място благодарение на нишата. Всички модели имат заден гараж и други допълнителни аксесоари, които могат да бъдат индивидуално адаптирани.

Кемпери с ниша от СЕРИЯ CANADA
Серията Канада се характеризира със своята модерна боя за стени на кабината в бежово. Акцентът тук е върху елегантността, високия комфорт и най-модерните технологии. Всички превозни средства имат богато стандартно оборудване и модерен интериорен дизайн. Те са дълги малко над седем метра и следователно предлагат достатъчно място за живеене и съхранение, но същевременно са все още маневрени.

Алковен Кемпери от серия ECO
Серията Eco от Ahorn Camp впечатлява със своите интуитивни функции, здрав интериорен дизайн и издръжливо оборудване. Ето защо кемперите от серията. Еко моделоте имат място за 6 души и следователно са идеални за обиколка с кемпер с голямо семейство или много приятели.