Полу-интегрирани кемпери

Разгледайте всички полу-интегрирани кемпери на Ahorn на изключително атрактивни цени. Получете оферта от официалния дистрибутор на Кемпери Ахорн в България.

Избери вид:

Избери спални места:

Избери дължина:

Избери вид легло:

Полу-интегрирани Кемпери

Всички полуинтегрирани превозни средства предоставят достатъчно място за ваканция с деца или приятели в кемпер. Тези частично интегрирани кемпери имат голяма предимство пред алковeните с много възможности за съхранение чрез отделенията над кабината на водача. Всички кемпери от тази серия се възползват от безопасното шаси на Renault.

Полуинтегрирани кемпери от СЕРИЯТА AHORN CAMP

Полуинтегрираните кемпери от серията Ahorn Camp се отличават с компактната си дължина – всички модели остават под седем метра. Въпреки това, те предлагат достатъчно пространство за съхранение и комфорт, като същевременно разполагат с висококачествени технически компоненти, които можете да откриете в отделните модели. Всички модели имат заден гараж и други допълнителни аксесоари, които могат да бъдат индивидуално настроени. Станете собственик на кемпер сега и започнете своето къмпинг приключение!

Полуинтегрирани кемпери от СЕРИЯ CANADA

Серия Canada на Ahorn Camp се отличава с модерното си външно обличе в бежово. Тук акцентът е върху елегантността, високия комфорт и най-новите технологии. Всички кемпери Canada се предлагат с богат стандартен комплект оборудване и модерен интериорен дизайн. Те са малко над седем метра в дължина, предоставяйки обширно пространство за живеене и съхранение. Всички модели на Канада имат възможност за разделяне на дневната и спалната зона с врата.